Angst & fobi

Forstå din angst og arbejd med dine fobier

samtaleterapi og eksponering

Angst og fobi kan ramme alle. Jeg hjælper dig!
Christian Meilandt

Angst & fobi

Angst er en af vores vigtigste grundfølelser. Den er der faktisk for at passe på os, og den er egentlig vores ven.
Angst er den eneste af vores følelser, der kan få kroppen til at reagere, som om det vi frygter, faktisk er i gang med at ske lige nu. Angst kan derfor være invaliderende, hvis den tager styringen i dit liv, men det er der heldigvis råd for.

Fobi

En fobi er grundlæggende en angstlidelse, men hvor angst for mange er mere generaliseret, knytter fobien sig til bestemte ting eller situationer, der ikke udgør en reel fare. Mange kender til at være bange for edderkopper, tandlæger eller at flyve. Men når der er tale om en fobi, er angsten i mange tilfælde så voldsom, at det har negative konsekvenser i hverdagen.

Forstå din angst

Mange mennesker lider af angst i en eller anden form. Det kan føles som om, den kommer ud af ingenting og helt uden forvarsel. For at kunne kontrollere angst, er det meget vigtigt at forstå, hvad angst egentligt er for en størrelse.
For at du kan komme af med din angst, er det helt afgørende, at du kommer til at forstå, hvad der sker med dig, når angsten banker på. For hvis du ikke forstår, hvad der sker med dig, både fysisk og mentalt, så kan du ikke reagere rationelt i situationen og kommer dermed i angstens vold.

Der er grundlæggende tre måder at bearbejde angsten på:

Medicinering

Samtaleterapi

Eksponering

Medicinering kan i nogle tilfælde være nødvendigt, men det lader vi læger og psykiatere om at vurdere.

Samtaleterapi & eksponering

Jeg har gennem 10 år hjulpet mennesker, der lider af angst. Min erfaring er, at man opnår de bedste resultater gennem samtaleterapi og eksponering.
I samtaleterapien arbejder vi konkret med, at du kommer til at forstå alle aspekter af din angstlidelse, både de fysiske og de psykiske. Du får en forståelse af, hvad der sker i din krop og din hjerne, når angsten kommer.

I eksponeringen arbejder vi med det, der fremkalder angst hos dig, og vi nærmer os sammen det, du frygter. Det gør vi nænsomt og i trygge rammer, så du kan lære at kontrollere din angst frem for at blive et offer for den.

Kom af med din angst

Du kan sagtens komme af med din angst eller din fobi. Det kræver blot, at vi har et godt og tillidsfuldt samarbejde i processen. Jeg arbejder med alle typer af angst og fobier, og jeg er klar til at hjælpe dig.
Hvis du gerne vil høre mere, og eventuelt booke et uforpligtende møde med mig om mulighederne, så kontakt mig her.

Kom af med din angst

Du kan sagtens komme af med din angst. Det kræver blot, at vi har et godt og tillidsfuldt samarbejde i processen. Jeg arbejder med alle typer af angst, og jeg er klar til at hjælpe dig.
Hvis du gerne vil høre mere, og eventuelt booke et uforpligtende møde med mig om mulighederne, så ring eller skriv til mig.

Det hjælper ikke at vente.

Kontakt mig!

Ring til mig

Giv mig et kald!
Jeg sidder klar ved min telefon.

SMS til mig

Smid mig en sms!
Jeg sidder klar ved min telefon.

Skriv til mig

Send en mail til mig!
Jeg sidder klar ved min computer.