Angst & fobi

Forstå din angst og arbejd med dine fobier

samtaleterapi og eksponering

Angst og fobi kan ramme alle. Jeg er her for at hjælpe dig!
Christian Meilandt

Angst & fobi

Angst er en af vores vigtigste grundfølelser. Den er faktisk der for at beskytte os, og den er i virkeligheden vores ven. Angst er den eneste af vores følelser, der kan få kroppen til at reagere, som om det, vi frygter, faktisk er ved at ske lige nu. Angst kan derfor være invaliderende, hvis den styrer dit liv, men der er heldigvis løsninger.

Fobi

En fobi er grundlæggende en angstlidelse, men hvor angst ofte er mere generel, knytter en fobi sig til specifikke ting eller situationer, som ikke udgør en reel fare. Mange kender til at være bange for edderkopper, tandlæger eller at flyve. Men når der er tale om en fobi, er angsten i mange tilfælde så intens, at det påvirker hverdagen negativt.

Forstå din angst

Mange mennesker oplever angst i en eller anden form. Det kan føles som om, den kommer ud af ingenting og uden varsel. For at kunne kontrollere angsten er det afgørende at forstå, hvad angst egentlig indebærer. For at overvinde din angst er det helt afgørende, at du forstår, hvad der sker med dig, når angsten melder sig. Hvis du ikke forstår, hvad der sker med dig, både fysisk og mentalt, kan du ikke reagere rationelt i situationen og bliver derfor overvældet af angsten.

Der er grundlæggende tre måder at bearbejde angsten på:

Medicinering

Samtaleterapi

Eksponering

Medicinering kan i nogle tilfælde være nødvendig, men det bør vurderes af læger og psykiatere.

Samtaleterapi

Jeg har i over 10 år hjulpet mennesker, der lider af angst. Min erfaring viser, at de bedste resultater opnås gennem samtaleterapi og eksponering. I samtaleterapi arbejder vi konkret med, at du forstår alle aspekter af din angstlidelse, både de fysiske og de psykiske. Du får en dyb forståelse af, hvad der sker i din krop og dit sind, når angsten rammer.

Eksponering

Eksponering indebærer arbejde med det, der udløser angst hos dig, og vi nærmer os gradvist det, du frygter. Dette gøres nænsomt og i trygge omgivelser, så du kan lære at kontrollere din angst i stedet for at blive dets offer.

Kom af med din angst

Det er absolut muligt at komme af med din angst eller din fobi. Det kræver blot et godt og tillidsfuldt samarbejde i processen. Jeg arbejder med alle typer af angst og fobier, og jeg er klar til at hjælpe dig. Hvis du gerne vil høre mere og eventuelt booke et uforpligtende møde med mig for at drøfte mulighederne, så kontakt mig her.

Det hjælper ikke at vente.
Kontakt mig!

Kom af med din angst

Du kan sagtens overvinde din angst. Det kræver blot, at vi etablerer et godt og tillidsfuldt samarbejde i processen. Jeg arbejder med alle former for angst, og jeg står klar til at hjælpe dig.
Hvis du ønsker at få mere information eller eventuelt booke en uforpligtende samtale med mig for at udforske dine muligheder, er du velkommen til at ringe eller skrive til mig.

Det hjælper ikke at vente.

Kontakt mig!

Ring til mig

Giv mig et kald!
Jeg sidder klar ved min telefon.

SMS til mig

Smid mig en sms!
Jeg sidder klar ved min telefon.

Skriv til mig

Send en mail til mig!
Jeg sidder klar ved min computer.