Selvværd

Tror du ikke på dine egne evner?

Om du tror at du kan, eller du tror at du ikke kan. Du vil i begge tilfælde få ret

Har du dårligt selvværd?

Tror du ikke nok på dine egne evner ?

Tillægger du ikke det du kan den værdi det faktisk har ?

Føler du at intet af det du gør, er godt nok?

Føler du at alle andre kan alt bedre end du kan ?

Føler du at det du gør og kan, ingen værdi har for dig eller andre ?

Holder du ikke de aftaler du laver med dig selv ?

Lader du hellere være med at gøre noget, af frygt for at det alligevel ikke bliver godt nok ?

Føler du at du ikke er noget værd ?

Så er tiden inde til at du bør finde professionel hjælp til at få dit selvværd på rette kurs.
For at du kan profitere af hjælpen er det nødvendigt at jeg arbejder med dig omkring hvad dårligt selvværd er, og hvordan vi sammen kan bedre dette, dernæst får du gode værktøjer og mestringsstrategier som du kan bruge i hverdagen, alt sammen for at ”du selv” kan forbedre og fastholde dit nye gode selvværd, og få et dejligt liv til gavn for dig selv og dine omgivelser.

Selvværd og selvtillid

Selvværd og selvtillid er nært forbundne med hinanden, det er mekanismer som kan være rigtigt svære at styre, meget ofte bunder dårligt selvværd i manglende anerkendelse og kærlighed i opvæksten, usikkerhed på sig selv osv. Manglende selvværd kommer også til udtryk i forbindelse med det vi tænker, de følelser tankerne giver os, den kropslige reaktion vi får, samt den handling der kommer ud af det, ” den kognitive teori”

Hvorfor snakker vi med os selv?

Vi mennesker taler rigtigt meget med os selv, vi taler faktisk mellem 40 og 60.000 ord med os selv i døgnet !!!! det kaldes selvsnak.
Når vi så også ved at der skal ca. syv positive tanker til at opveje en negativ tanke, ja så ved vi også at det er afgørende vigtigt at de fleste af de ord vi taler med os selv, er positive.

Hvis du generelt tænker negativt, vil du automatisk tænke ” det her kan jeg sikkert ikke” i stedet for at tænke ”det her kan jeg sikkert”
Om du tror at du kan, eller du tror at du ikke kan. Du vil i begge tilfælde få ret !!!!

Jeg har bl.a. en Master uddannelse i Neuropædagogik, socialisering og psykiske lidelser, jeg er certificeret professionel Coach, og har igennem de sidste 10 år haft ca. 4.500 Coachsessions, i en stor del af det arbejde jeg udfører er ”manglende selvværd” en ting som vi arbejder meget med.

Hvis du har fået mod på at vide mere om hvordan vi kan komme i gang med at styrke og fastholde dit selvværd, så kontakt mig her.

Lad være med at vente. Kontakt mig!

Ring til mig

Har du brug for at ringe til mig, så klik på knappen

SMS til mig

Klik på denne for at sende en sms til mig

Skriv til mig

Har du brug for at skrive til mig så klik her