Selvværd

Tror du ikke på dine egne evner?

Om du tror at du kan, eller du tror at du ikke kan. Vil du i begge tilfælde få ret

Har du dårligt selvværd?

Tror du ikke nok på dine egne evner ?

Tillægger du ikke det, du kan, den værdi, det faktisk har ?

Føler du, at intet af det, du gør, er godt nok?

Føler du, at alle andre kan alt bedre end du kan ?

Føler du, at det ,du gør og kan, ingen værdi har for dig eller andre ?

Holder du ikke de aftaler, du laver med dig selv ?

Lader du hellere være med at gøre noget af frygt, for at det alligevel ikke bliver godt nok ?

Føler du at du ikke er noget værd ?

Så er tiden inde til, at du bør finde professionel hjælp til at få dit selvværd på rette kurs. For at du kan drage fordel af hjælpen, er det nødvendigt, at jeg arbejder sammen med dig om, hvad dårligt selvværd er, og hvordan vi sammen kan forbedre det.
Dernæst får du gode værktøjer og mestringsstrategier, som du kan bruge i hverdagen, alt sammen for at “du selv” kan forbedre og fastholde dit nye gode selvværd og få et dejligt liv til gavn for dig selv og dine omgivelser.

Selvværd og selvtillid

Selvværd og selvtillid er tæt forbundet med hinanden. Det er mekanismer, der kan være vanskelige at styre. Meget ofte skyldes dårligt selvværd manglende anerkendelse og kærlighed i opvæksten samt usikkerhed omkring sig selv, osv. Manglende selvværd kommer også til udtryk i vores tanker, de følelser, vores tanker fremkalder, den kropslige reaktion, vi oplever, og de handlinger, der følger af det – “den kognitive teori.”

Hvorfor snakker vi med os selv?

Mennesker taler ofte med sig selv. Faktisk siger vi mellem 40.000 og 60.000 ord til os selv dagligt! Dette kaldes selvsnak. Da det kræver cirka syv positive tanker at opveje en negativ tanke, er det afgørende vigtigt, at de fleste af de ord, vi siger til os selv, er positive.

Hvis du generelt tænker negativt, vil du automatisk tænke, “Dette kan jeg nok ikke,” i stedet for at tænke, “Dette kan jeg nok.” Uanset om du tror, at du kan, eller du tror, at du ikke kan, vil du i begge tilfælde få ret.

Om mig

Jeg har blandt andet en masteruddannelse i neuropædagogik, socialisering og psykiske lidelser. Jeg er certificeret professionel coach og har gennem de sidste 15 år gennemført ca. 8.000 coachsessioner. I en stor del af det arbejde, jeg udfører, er “manglende selvværd” en central faktor, som vi arbejder meget med.

Hvis du er interesseret i at vide mere om, hvordan vi kan komme i gang med at styrke og fastholde dit selvværd, så kontakt mig her.

Lad være med at vente. Kontakt mig!

Ring til mig

Har du brug for at ringe til mig, så klik på knappen

SMS til mig

Klik på denne for at sende en sms til mig

Skriv til mig

Har du brug for at skrive til mig så klik her